ensam02_stående-svartklädda-lite-sned-e1516362426356-1250x554

Vår historia

Vi lärde känna varandra under en period då det hänt mycket i våra liv som kommit att påverka våra tankar och känslor. Vi upplevde oss själva som öppna och inbjudande mot andra men insåg nu att vi hade starka fasader. Vi var inte fullt ärliga mot dem som stod oss nära. Vi gav dem inte en ärlig chans att bemöta oss eftersom vi inte berättade hur vi kände och tänkte. Vi ville inte visa oss svaga eller göra andra ledsna. Vi riskerade olika relationer eftersom vi var rädda för att ärlighet skulle stöta bort. Vårt gemensamma intresse för människor och viljan att bidra till ett bättre och mer välmående samhälle fick oss att ta beslutet att göra skillnad. Genom att dela med oss av erfarenhet och kunskap hoppas vi kunna hjälpa andra.

– Vi skrev boken ”Du är inte ensam om att känna dig ENSAM!” som berör olika typer av ensamhet och ger vägledning i hur man kan påverka sin situation.

–  Vi började utveckla produkter och tjänster som kan hjälpa till att fördjupa relationer i familjer, hos par och vänner.

– Vi erbjuder föreläsningar och workshops till företag och organisationer som vill bygga trygghet i arbetsgrupper.

Ibland behöver man bara lite hjälp för att lyfta blicken, se sina möjligheter och ta ansvar för sin situation. Vårt mål är att kunna bidra med hjälp!